Lajme

MPJ refuzon kërkesën e Marko Gjuriq për ta vizituar nesër Pejën


Publikuar më:


“Vendimi i MPJ-së, pas koordinimit edhe me institucionet e tjera të Republikës së Kosovës, vjen pas zhvillimeve të para dy ditëve, ku Gjuriq ishte përpjekur në Komunën e Gracanicës për ta devijuar agjendën dhe penguar Policinë e Kosovës në kryerjen dhe zbatimin e detyrave të saj”, thuhet në një njoftim të MPJ.

“Deklaratat e mëpastajme të tij në media kanë qenë provokuese dhe kundër frymës së bashkëpunimit që dy shtetet, Kosova dhe Serbia po synojnë ta arrijnë përmes dialogut. Mbi të gjitha, provokimet e tij deklarative janë edhe kundër interesit të qytetarëve serbë të Kosovës të cilët kanë vendosur të jetojnë në Kosovë dhe të jenë pjesë e jetës publike”.

Comments
To Top