Ferizaj

MPB nis lëshimin e letërnjoftimeve


Publikuar më:


Pritjes për pajisje me letërnjoftim duket si i erdhi fundi. Ky lajm i mirë nga Ministria e Punëve të Brendshme për qytetarët e Kosovës erdhi gjatë ditës së sotme.

Ata kanë pranuar mesazhe në telefonin e tyre se letërnjoftimi është gati dhe se mund të shkojnë ta marrin në qendrën e aplikimit.

Rreth kësaj, Indeksonline gjatë ditës ka dërguar pyetje në email të Ministrisë së Punëve të Brendshme, mirëpo deri në publikimin e këtij lajmi nuk ka marrë përgjigje.

Kujtojmë që kohëve të fundit ka pasur mungesë së materialit për letërnjoftime.

Por se, ministri i MPB-së, Xhelal Sveçla ka deklaruar se deri në fund të vitit pritet të normalizohet pajisja e qytetarëve me letërnjoftime.

To Top