Ferizaj

Morina World Travel vjen me super oferta për festat e fundvitit


Publikuar më:


Morina World Travel- agjenci fluturimesh në tërë botën me seli në Zvicër.  Aktive mbi një vit edhe në Kosovë.

 Kompani serioze dhe  e përgjegjshme ndaj klientëve.

 Mundësi fluturimi me oferta të mira në treg.

Selia e kompanisë gjindet në Zvicër

 Adresa : Pra Chevalley 28 Lentigny, 1745 Fribourg, Switzerland ,

 Drejtor gjeneral Bujar Morina

Adresë kontakti: +41 265087006

       +41 798935489

      +383 38 717 202

      +386 49 499 498

To Top