Ferizaj

Mobileria Kolosinterior gëzon fëmijët me DownSyndrome


Publikuar më:


Në prag të vitit të ri, Mobileria Kolosinterior në Ferizaj vizitoi qendrën e fëmijëve me DownSyndrom dhe gëzoi ata me dhurata për këtë fest.

Kujtojmë që kjo nuk është hera e parë që ky biznes bënë diçka të tillë.

To Top