Lajme

MMPH shkarkon nga puna Bashkim Bekollin


Publikuar më:


Për shkak të angazhimit të tij në një biznes privat, Bashkim Bekolli, është “shkarkuar”, nga detyra si këshilltar dhe zëdhënësi i ministrit të liruar nga detyra, Ferid Agani.

Sipas Agjencisë Kundër Korrupsion të Kosovës, kjo është në konflikt interesi dhe në këtë mënyrë, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka marrë vendim për “shkarkimin”, e Bekollit, pavarësisht se akoma nuk ka marrë një vendim zyrtar nga AKK.

Përmes një njoftimi për media, MMPH ka bërë të ditur se Bekolli që nga 1 gushti nuk është më në listën e pagave të kësaj ministrie.

Lexoni njoftimin e plotë të MMPH-së:

Pas publikimit të vendimit nga Agjencia Kundër Korrupsionit datë 17.08.2016 në Ëeb-faqen zyrtare, dhe më vonë edhe në mediat elektronike, se z.Bashkim Bekolli ka shkaktuar konflikt interesi, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë, ndonse nuk ka pranuar akoma zyrtarisht vendimin nga AKK, sqaron opinioni publik se z.Bashkim Bekolli ish këshilltar dhe zëdhënës i ministrit të liruar nga detyra z.Ferid Agani, nga data 01.08.2016 nuk është më në listën e pagave të MMPH-së.

Andaj rrjedhimisht kësaj z.Bekolli nuk është më pjesë e kabinetit dhe nuk ushtron asnjë detyrë funksionale në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë.

Comments
To Top