Ferizaj

Ministra dhe deputë të Kuvendit të Kosovës arrijnë në Sojevë me autobus [FOTO LAJM]


Publikuar më:


Interesimi për pjesmarrje në pritjen e nënkryetarit të Shteteve të Bashkuara, Biden, ka bërë që edhe Minstrat dhe deputetët e Kuvendit të Kosovës të udhetojnë me autobus.

Sot pak para ceremnisë e cila pritet të organizohet në Sojevë autobus të mbushur plot me minsitra dhe deputetë kanë arrritur në Sojevë. / FerizajPress

14012384_10208426299593376_649186840_o 14017956_10208426299953385_105500577_n 14044908_10208426299673378_45373042_o 14045089_10208426298953360_2010368901_o 14045459_10208426299833382_1109507421_o

14037719_10208426264712504_510854553_o

14045281_10208426260232392_14327130_o

Comments
To Top