Lajme

Mimoza Kusari-Lila është njëra nga iniciatorët e dekorimit të Fadil Hoxhës


Publikuar më:


mimoza

Iniciativa për shpalljen e ish-udhëheqësit komunist, Fadil Hoxha, “Nderi i Kombit”, nga Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani, ka rrjedhur edhe nga kryetarja e Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila.

Kështu ka thënë në Info Magazine të Klan Kosovës, Jusuf Bajraktari, anëtar i Akademisë së Shkencave dhe Arteve në Kosovë dhe njëri nga nënshkruesit e dokumentit që kërkon dekorimin e Fadil Hoxhës.

“Iniciativa ka rrjedhur nga shoqata Jakova, nga Shoqata e Veteranëve të Luftës së Dytë Botërore dhe nga kryetarja e komunës së Gjakovës”, ka thënë Bajraktari.

“Fadil Hoxha e meriton të zë një vend të rëndësishëm, pasi është protagonist i një periudhe 50 vjeçare. Dokumentin për dekorimin e tij e kam nënshkruar me gjithë qeft”.

Bajraktari

Comments
To Top