Lajme

Mexhidi: Mirësitë e festës të jenë të pranishme çdo ditë


Publikuar më:


“Shpresoj që mirësitë e fesë për këtë festë të jenë të pranishme në përditshmërinë e ditëve tona, dhe jo vetëm në ditë feste. Sot është ditë Bajrami dhe feste dhe të gjithë myslimanët kanë gëzim dhe harenë e zotit për sakrificën”, tha Mexhidi.

Ai deklaroi se sot të gjitha xhamitë në territorin e Kosovës, kanë qenë të mbushura me besimtarë që kanë falur namazin e Kurban Bajramit.

Comments
To Top