Ferizaj

Mesazh Urimi nga Don Viktor Sopi për Festën e Fitër Bajramit


Publikuar më:


Urime Fiter Bajrami!

   Vëllëzrve te besimit Islam, uroje si famullitar i Kishes se Katolike ne Ferizaj dhe drejtor gjeneral i Caritasit ne Republiken e Kosoves uroje qe gezimi i festes se Fiter Bajramit duke e ndarë se bashku si vëllezër te rritet…sepse cdo gje qe ndahet behet me e vogel kur dashuria ndahet ajo rritet dhe behet me e madhe..!

   Ndajm bashk gezimin festiv edhe ne kete kohe pandemie dhe keshtu te bashkuar kapercyem shume sprova do kapercejm te bashkuar drejt te se mires se berbashket!

  Me Fat Fiter Bajrami!

G Ë Z U A R!

To Top