Lajme

Merkel i drejtohet Mogherinit: Ti nuk mund t’i japësh mësim Kosovës se çfarë të veprojnë në shtetin e tyre


Publikuar më:


Pas reagimit të Mogherinit që tha se për të kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën, duhet t’i drejtojnë disa punë në vendin e tyre.

Reagimi ka qenë i menjëhershëm nga zonja e parë e Gjermanisë, Angela Merkel. Kjo e fundit i’u drejtua Mogherinit dhe i’a tha disa fjalë për Kosovën.

Ti nuk mund t’i japësh mësim Kosovës se çfarë të veprojnë në shtetin e tyre. Ata din se si të veprojnë.

To Top