Ferizaj

Mërgata zvicerane sjell karrige e banka në Ferizaj (VIDEO)


Publikuar më:


70 banka dhe 80 karrige i  janë dhuruar shkollës fillore “Muharrem Shemsedini” në Fshatin e Vjetër të Ferizajt.
Krejt kjo erdhi me kontributin e mërgatës shqiptare, të cilët mblodhën fonde që ta ndihmojnë këtë mësonjëtore.
Donacioni erdhi nga shoqata humanitare CreAction Geneve, njofton Klan Kosova.

To Top