Ferizaj

Mentor Ramadani kërkon kompensim nga punëdhënësi pas lëndimeve që ka pësuar në punë


Publikuar më:


Kryesisht rri i shtrirë, e kurdo që i duhet të lëvizë, këtë nuk mund ta bëjë pa ndihmën e familjarëve dhe pa paterica.Në këtë gjendje, Mentor Ramadani është që nga 10 tetori i vitit 2016, njofton Klan Kosova.Atëbotë, 31 vjeçari nga Ferizaj, ishte aksidentuar në vendin e punës, duke rënë nga një lartësi prej rreth 8 metrash.

Ramadani kishte punuar për dhjetë muaj në kompaninë “EuroAbi” në Viti , pa kontratë pune. E tash për ta kërkuar kompensimin, i është drejtuar Gjykatës Themelore në Ferizaj.

Në këtë të fundit, të enjten, punëdhënësi, Kadrush Rexhepi, si i paditur u pyet për sigurinë në punë.

To Top