Ferizaj

ME FAT KURBAN BAJRAMI. Falet namazi i Kurban Bajramit në Ferizaj


Publikuar më:


Ferizaj. 12.09.2016. Manifestimi qendror për territorin e Ferizajt kushtuar festës së Kurban – Bajramit u mbajt sot në mëngjes në Paletsrën e Sporteve Bill Clinton në Ferizaj.

Manifestimi filloi në ora 5:45, me faljen e namazit të sabahut, pas të cilit u mbajt ligjërata tematike kushtuar kësaj feste

Ndërsa namazi i  faljes së Kurban Bajramit   filloi  ora 6:49 ,ku morrën pjesë shumë besimtarë nga Ferizaj dhe rrethina.

Pas faljes  së namazit të Kurban Bajramit  udhëheqës të Këshillit të Bashkësisë Islame në Ferizaj  do të presin mysafirë në zyret e KBI-së tek Xhamia e Madhe në Ferizaj, nga ora 10:00 deri ora 12:00.

Comments
To Top