Ferizaj

Më 7 dhe 8 Korrik mbyllet për qarkullim rruga “Ramadan Rexhepi”


Publikuar më:


Komuna  e Ferizajt përmes një njoftimi ka bërë të ditur se një segment I rrugës “Ramadan RexhepI” , përballë ordinancës “Medina” dhe kafiterisë “Kosmo” për dy ditë do të jetë e mbyllur për qarkullim të automjeteve.

Arsyeja e kësaj ndërprerje të përkohshme e qarkullimit në trafik në këtë segment rrugor do të bëhet sepse operatori ekonomik “Rahovica Company” i kontraktuar nga Komuna, është duke i zhvilluar punimet në rregullimin e rreth-rrotullimit që lidhë rrugët urbane “Ramadan Rexhepi”, “Uran Tinova” dhe “Biurkacioni”.

Njoftimi i plotë

Me anë e kësaj shkrese, ju njoftojmë se më datë 07 dhe 08 Korrik 2021 duke filluar nga ora 08 00 [h] do të bëhet mbyllja e përkohshme e qarkullimit në trafik për të gjitha mjetet motorike në rrugën urbane “Ramadan Rexhepi” konkretisht segmenti rrugor nga rreth – rrotullimi te Qendra e Inovacionit e deri te kryqëzimi i kësaj rruge me rrugën “Uran Tinova” Komuna Ferizajt, me përjashtim lëvizja lejohet vetëm për mjetet e ndihmës së shpejtë (mjetet e emergjencës / ambulancës).

Rrugët alternative të cilat mund të përdoren për qarkullim të mjeteve motorike duke filluar nga ora 08:00 të datës 07 dhe 08 Korrik 2021 mundë të shfrytëzohen rruga urbane “Dëshmorët e Kombit” dhe “Madeleine Albright”, kurse hyrja në rrugën “Uran Tinova” dhe “Bifurkacioni” mund të bëhet nëpërmjet rreth-rrotullimit i cili lidhet me projektin “Bashkimi i Qytetit”.

Arsyeja e kësaj ndërprerje të përkohshme e qarkullimit në trafik në këtë segment rrugor do të bëhet sepse operatori ekonomik “Rahovica Company” i kontraktuar nga Komuna, është duke i zhvilluar punimet në rregullimin e rreth-rrotullimit që lidhë rrugët urbane “Ramadan Rexhepi”, “Uran Tinova” dhe “Biurkacioni”.

Kërkojmë nga ana e qytetarëve që të kenë mirëkuptim dhe ti shfrytëzojnë rrugët alternative, kurse nga Policia e Ferizajt kërkojmë që në këtë ditë me një intensitet më të shtuar të policëve të kryejnë mbarëvajtjen dhe sigurinë në trafik.

To Top