Ferizaj

Mbyllet për qarkullim rruga Gerlicë e Epërme-Shtërpcë-Brezovicë


Publikuar më:


Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës ka njoftuar se janë duke vijuar punimet në rrugën Gërlicë e Epërme-Shtërpcë-Brezovicë, në përfundimin e shtresës qarkulluese të segmentit nga ura në fshatin Firajë.

Punimet do të zhvillohen gjatë së hënës nga ora 14:00 deri në 20:00 dhe të martën 08:00-20:00, me ç’rast gjatë kësaj periudhe do të jetë e mbyllur për qarkullim.

“Ky segment rrugor është i pa qarkullueshëm për pjesëmarrësit në trafik për shkak të punimit të shtresës së re qarkulluese e që punohet në gjerësi ekzistuese 6 metra dhe gjatësi 5000 metra”, thuhet në njoftim.

To Top