Ferizaj

Mbyllet me sukses Kampionati i Kosovës në Beach Volley U-20, Kastrioti, femrat, Kampion


Publikuar më:


Sot është mbyllur me sukses edhe Kampionati i Kosovës në Beach Volley në kategorinë U-20 M/F. Pas pjesëmarrjes së 35 ekipeve, 19 në kategorinë e femrave dhe 16 në kategorinë e meshkujve u arritën këto këto rezultate:

Femrat:

–  Rinesa Hasani & Melirona Avdullahu (Kastrioti)

 – Amela Llugaliu & Erëza Rushiti (M-Technologie)

– Vesa Shabani & Elita Idrizi (Drita)

Meshkujt:

  • Ermal Maliqi & Erion Bajrami (Drita)
  • Endrit Nrecaj & Argjend Sopaj (Theranda)
  • Ergon Tara & Andi Bajrami (Prishtina Volley)
To Top