Ferizaj

Mbyllen edhe 3 lokale me dyshimin për veprimtari devijante


Publikuar më:


Inspektorati i Komunës, bashkë me Policinë e Kosovës, Stacioni Policor në Ferizaj mbyllën edhe 3 lokale në qendër të qytetit, me dyshimin për ushtrimin e veprimtarive devijante, mungesën e dokumentacionit dhe kushteve higjieno-sanitare.

Mbyllja e këtyre lokaleve po bëhet tash e disa ditë nga Inspektorati i Komunës dhe Policia me qëllim vendosjen e ligjshmërisë, që në total çon në 21 numrin e lokaleve të mbyllura me këtë motiv….

To Top