Ferizaj

Mbahet Provimi i Maturës Shtetërore edhe në Ferizaj


Publikuar më:


Gjatë ditës së sotme edhe në Ferizaj është mbajtur Provimi i Maturës Shtetërore.

 Në katër qendra  shkollore, Provimit i janë nënshtruar 479 maturat nga të gjitha shkollat e Ferizajt.

Sipas zyrtares për shkolla të mesme në DKA, Sadije Hajdini , provimet në të gjitha qendrat kanë filluar me kohë  dhe deri më tani  kur ka edhe gjysmë orë të përfundoj provimi nuk është raportuar asnjë problem.

To Top