Ferizaj

Mbahet mbledhja e fundit e Komitetit për Politike dhe Financa e këtij legjislativi


Publikuar më:


Këtë të premte është mbajtur mbledhja e tete e rregullt e Komitetet për Politikë dhe Financa e kryesuar nga Kryesuesja e Kuvendit të Komunës, Kristina Gashi-Bytyqi.

Në këtë mbledhje drejtori i urbanizimit, Lulzim Aliu, para anëtareve të KPF-së ka bërë propozim-vendimin për caktimin e emrave të listës rezerve për zonat e qarkullimit publik të komunës së Ferizajt.

Poashtu është diskutuar edhe propozim-vendimi për caktimin e normave tatimore për tatimin në pronë e paluajtshme për vitin 2021. Ndërkaq drejtorja e financave Sebahate Ajeti-Sadiku, ka bërë edhe propozim-vendimin për miratimin e projektbuxhetit për vitin 2022-2024.

Mbledhja e Kuvendit të Komunës do të mbahet me 30 shtator duke filluar nga ora 10:00.

To Top