Ferizaj

Mbahet Kuvendi i nëndegës së PDAK-së në Dubravë. Kryetar i degës zgjidhet, Avdyl Kopili


Publikuar më:


Avdyl Kopili është zgjedhur sot kryetar i nëndegës së Partisë Demokratike të Ashkalive të Kosovës (PDAK) në Dubravë. Kjo është bërë e ditur përmes një njoftimi të këtij subjekti,në të cilin ndër tjerash thuhet se me këtë rast është zhvilluar edhe një bashkëbisedim me banoërt e këtij lokaliteti lidhur me nevojat që i kanë.

Po u sjellim njoftimin në tërësi

Nëndega e PDAK-së,në Dubravë të Ferizajt ,sot është bërë me udhëheqje të re
PDAK,nëndega Dubravë sot mbajti Kuvendin e saj të jashtëzakonshëm,ku zgjodhi organet drejtuese të kësaj nëndege.
Kryetar i ri i PDAK-së nëndega Dubravë me 50 vota pro dhe 3 kundër,është zgjedhur z.Avdyl Kopili.
Përveç këtij kuvendi PDAK,nëndega Dubravë zhvilloj edhe një debat bashkëbisedues me banorët e këtij fshati, nga i cili debat morri disa kërkesa,dhe i njoftoj të pranishmit rreth projekteve të planifikuara të cilat do të realizohen brenda vitit 2019.

To Top