Ferizaj

Marketet plotë myk dhe pikojnë gjithandej, askush nuk merr masa


Publikuar më:


Ferizaj.11.03.2019. Se kushtet higjenike  për ruajtjen e artikujve ushqimorë  shumë pak përfillen  kjo kjo sdo koment. Por kur ato bëhen normale dhe nuk reagon  askush atëher kjo është shqetësuese.

Në marketin, në rrugën “Dëshmorët e Kombit”  kushtet higjenike të cilave  u ekspozohen  artikujt ushqimor po shqetësojnë qytetarët të cilët furnizohen me artikuj ushqimorë aty.

Në këtë market shihet se myku ka mbuluar tavanin  dhe mu aty ku janë të ekspozuar artikujt ushqimor.

“Ka dy muaj që është kjo gjendje dhe askush nuk merr masa. Është trishtuese kur nën te gjenden  artikuj ushqimor që ne ushqehemi me ta.  I kam shkruar edhe Ministrisë së Tregtisë, gjegjësisht  Departamentit për mbrojtjen e  Konsumatorit  por askush nuk mori asnjë masë. Habitem se si inspektorët komunal nuk reaguan  asnjëherë për këtë pasi është e pamundur të mos shihet sapo të hysh në market” thot një qytetar i cili deshi të mbeti anonim (Identiteti i njohur për redaksinë).

Por se ktu diçka  nuk është në rregull është edhe ankesa e një konsumatori tjetër i vili  ka dërguar një video ku po në të njejtin market kulmi rjedh ujin dhe janë vënë  kanta të mbeturinave që uji të mos shperndahet  nëpër market.

Nuk thuhet kot se nëse një problem zgjat  njeriu mësohet me të, por si inspektorët nuk po e shohin, apo ndoshta edhe ata janë mësuar me këto parregullsi.  

To Top