Lajme

Mariq: S’ka ekipe të dyfishta për Asociacionin


Publikuar më:


Lubomir Mariq

Sipas tij, është e pakontestueshme se ky ekip është një dhe se për punën e tij është i rëndësishëm vullneti politik.

“Ekziston vetëm ajo që quhet ndihmë profesionale dhe financiare që Ekipi Menaxhues ta përmbush detyrën e saj”, tha mes tjerash Mariq për RTS, transmeton Klan Kosova.

Ministri serb në Qeverinë e Kosovës po ashtu theksoi se Ekipi Menaxhues tashmë ka filluar punën si dhe do t’i ofrohet mbështetje.

Comments
To Top