Ferizaj

LVV  uronë   KBI-në  dhe besimtarët islam për festën e Kurban Bajramit


Publikuar më:


Një delegacion i LVV, qendra ne Ferizaj, i udhëhequr nga nënkryetari  Valon Ramadani ka vizituar selinë e KBI-së në Ferizaj për të uruar Bashkësinë Islame dhe besimtarët mysliman për festën e Kurban Bajramit

Ramadani me këtë rast ka thënë se  festa e Kurban Bajramit është një festë ku shprehet solidariteti,dashuria mes qytetarëve  dhe gatishmëria për ndihmë dhe sakrificë.

14339874_1125996044113974_1630116459_o 14303697_1125996114113967_2066428705_o

Comments
To Top