Ferizaj

Luan Jahiri: Krenari – Posta e Kosovës në ofrimin e gjitha shërbimeve në këtë kohë sfide.


Publikuar më:


Krahas shërbimeve mjekësore, të sigurisë edhe posta si shërbim primar shtetëror, gjithmonë në shërbim të bashkëqytetarëve!

“Ju lumtë kolegë të respektuar, në sportel e shpërndarje, kolegë të Valës, jeni shembull për punën dhe angazhimin, Zoti ju ndihmoftë, Zoti ju ruajtë!” ka shkruar Luan Jahiri  Menaxher regjional në Posta e Kosovës në Ferizaj

Ju mirëpresim në Zyrat Postare!

Kujdes PO, Panik JO

To Top