Ferizaj

Lopa e ngordhur afër Bifurkacionit, askush nuk ndërmerr masa! (Foto)


Publikuar më:


Jo larg bifurkacionit ka 5 ditë që ka gjendet një lopë e ngordhur dhe është hedhur në njërën nga degët e  lumit Nerodime, por askush deri më tani nuk ka marrë masa që ta largoi nga aty.

Për këtë një lexues ka dërguar edhe foto në redaksinë e FerizajPress, i cili thotë se kanë njoftuar të gjithë ata që duhet të kujdesen që kjo të mos bëhet burim i ndotjes së ujit apo edhe ndonjë epidemie. Por sipas tij askush ende nuk ka ndërmarrë asgjë.
“ Në një degë të lumit Nerodime, disa metra nga Bifurkacioni në Ferizaj ka 5 ditë që ka ngordhur një lopë. Edhe pse kemi njoftuar të gjitha organet kompetente prapë nuk e kanë larguar. S’ka mbetur tjetër, vetëm të njoftojmë edhe investitorët e projektit të Bifurkacionit” ka thënë ky qytetarë.

Lumi

Comments
To Top