Lajme

Lista e kandidatëve nga koalicioni AAK-PSD


Publikuar më:


Sekretari ekzekutiv i AAK-së, Lulzim Leci thotë se në listën e kandidatëve për deputetë të koalicionit AAK-PSD, është Shkumbin Demaliaj dhe Pal Lekaj.

Pavarësisht se të njëjtit kanë aktakuza, ai thotë se nuk paraqet asnjë kundërshtim në aspektin ligjor. Ai e quajti listën e deputetëve, si të denjë.

“Kësaj liste i prin kryeministri, kryetari aktual, Ramush Haradinaj. Lista fillon me Ramush Haradinajn, përfundon me numrin 110, me kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmeti. Besojmë që në këtë listë kemi njerëz të mençur, në kategori të ndryshme të shoqërisë kosovarë”, tha ai.

Lista e dorëzuar para pak minutave, sipas Lecit përmbush të gjitha kriteret ligjore.

“Lista që kam dorëzuar unë sot përmbush të gjitha kriteret ligjore që ekzistojnë në Republikën e Kosovës. Dhe si e tillë kjo listë është e denjë për të ofruar të gjithë qytetarëve si mundësi. Deputeti aktual Shkumbin Demaliaj është në listë, gjithashtu edhe ministri Pal Lekaj është në listë, por kjo nuk paraqet asnjë kundërshtim në aspektin ligjor”, tha Leci

To Top