Lajme

Lirohen nga taksa e autostradës kosovarët që dërgojnë ndihma në Shqipëri


Publikuar më:


Kosovarët që shkojnë në Shqipëri për t’u dërguar ndihma personave të prekur nga tërmeti atje, do të lirohen nga taksa e autostradës.

Këtë informacion e bëjnë të ditur grupi i njohur në Facebook “Marakli t’kerreve”.

Ata bëjnë të ditur se veturat që udhëtojnë nga Kosova për në Shqipëri për të dërguar ndihma, duhet të lajmërohen në sportelin e fundit djathtas të pagesave të pikës kufitare dhe të konfirmojnë që janë duke dërguar ndihma.

To Top