Lajme

Lekaj kërkon nga Qeveria ta mbrojë Haradinajn nga shpifjet e Serbisë


Publikuar më:


Pal Lekaj

Ai ka thënë se Qeveria duhet t’i mbrojë qytetarët e vet. “Historinë e armëve Kosova e ka përfunduar me 11 qershor bashkë me aleatët e saj ashtu sikur Serbia që kapitullojë me aleatët e saj. Serbisë duhet t’i bëhet më dije që çka është mjaft është mjaft”.

Haradinaj është i përkushtuar që në Kosovë të ndërtohet shteti ligjore dhe për të ardhmen evropiane të Kosovës.

.

Comments
To Top