Ferizaj

Lajme të mira nga Kupa Botërore dhe Liga e të rinjve në karate që po mbahet në Umag të Kroacisë


Publikuar më:


U fituan 4 medalje, një e artë dhe tri të bronzta.

Denisa Shabani e ARTË, në Kupën Botërore për të rinj në kategorinë U12 mbi 40 kg.

Po ashtu medalje të bronztë fitoi Gent Peci U12 kumite deri 35 kg,

Diana Kajtazi U12 kumite deri 40 kg vendi i tretē,

Hana Shamolli e pesta në kategorinë U12 deri 35 kg, po ashtu i pesti u rendit Reald Emerllahu U12 kategoria mbi 45 kg.

Si dhe Albrim Samahodaj i bronztë në kategorinë U21 kategoria mbi 84 kg. Po ashtu në ditën e parë u akredituan nga Federata Botërore e Karatesë edhe 16 trajnerë te klubeve kosovare. Përfaqësuesja e Kosovës po merr pjesë me 86 garues në ketë garë për grupmosha të reja dhe U21. 
Po ashtu drejtësinë janë duke ndarë edhe dy gjyqtarë nga Kosova.

Urime Kosovë.

To Top