Ferizaj

Labit i lëshohet viza për Amerikë, por thotë se nuk do ta shfrytëzojë


Publikuar më:


Labit i lëshohet viza për  Amerikë, por thotë se nuk do ta shfrytëzojë

Deputeti/këngëtari Labinot Tahiri, ka thënë se pas 1 janarit nuk do të shkojë as në Amerikë në mënyrë që të solidarizohet me qytetarët e Kosovës të cilët janë pa viza.

Përmes një posti në Instagram, Labi tregoi se sot e i është lëshuar viza për Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por nuk do të shkojë as atje dhe tha se nuk e di nëse ja vlen apo jo.

“Pas 1 janarit as atje nuk do të shkojë si solidarizim për vendin tim”, ka thënëLabinot Tahiri.

To Top