Ferizaj

Ky person kërkohet nga policia, Drejtoria Rajonale e Policisë ne Ferizaj, kërkon ndihmën e qytetarëve


Publikuar më:


Drejtoria Rajonale e Policisë ne Ferizaj ,kërkon ndihmën e qytetarëve për gjetjen dhe arrestimin e Arlind Imer Berisha i lindur me 01.12.2000  , fsh.Brestovc – komuna e Rahovecit.

Arlindi është i kërkuar për tri   vepra  penale :Grabitje dhe mashtrim

Policia e Kosovës kërkon nga qytetaret e Republikës se Kosovës qe kushdo qe ka informacion për vendndodhjen e personit te dyshuar ne foton e bashkangjitur , te lajmëroj policin e Kosovës ,apo  ne stacionin me te afërm policor .

To Top