Ferizaj

Ky është kategorizimi i ri i komunave nëpër zona


Publikuar më:


Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar me kategorizimin e ri të komunave nëpër tri zonat

Në “Zonën e kuqe” tani janë: Prishtina, Fushë-Kosova, Zveçani dhe Suhareka.

Në “Zonën e verdhë” janë: Lipjani, Obiliqi, Vushtrria, Prizreni, Peja, Gjakova, Podujeva, Ferizaj, Mitrovica e Jugut dhe ajo e Veriut.

Në “Zonën e gjelbër” janë: Vitia, Rahoveci, Gjilani, Dragashi, Drenasi, Istogu, Klina, Skenderaj, Deçani, Kamenica, Malisheva, Juniku, Kacaniku, Kllokoti, Leposaviqi, Zubin-Potoku, Mamusha, Novobërda, Hani i Elezit, Parteshi, Ranillugu, Shtërpca, Graçanica dhe Shtimja.

To Top