Lajme

Kushëriri i parë i mbretëreshës Elizabetë zbuloi se është gay ​


Publikuar më:


Lordi Mountbatten( 53 ) , pasardhës i Mbretëreshës Viktoria , tha se ndihet i lehtësuar pasi që hapur e ka publikuar seksualitetin e tij por ende nuk ndihet ” totalisht rehat ” për shkak se ai është homoseksual’, shkruan britanikja “Sunday Mail”.

Mountbatten tha se ai i tha familjes dhe miqve për homoseksualitetin e tij dhe i njoftoi ata me partnerin  e tij James Koil,  të cilin e takoi në qendrën e skijimit në Zvicër, vitin e kaluar.

Lord Mounbatten,  pasardhës i kontit Mountbatten nga Burma që është vrarë nga pjesëtarët e IRA-s ka tre fëmijë me ish bashkëshorten  Penelope Tomson me të cilën është ndarë në vitin 2011.

Comments
To Top