Lajme

Kush janë policët që u dekoruan për shpëtim? (Video)


Publikuar më:


Në mesin e këtyre policëve ishin edhe rreshteri Zeqir Aliu dhe polici Arian Bacaj.

Aa dhe kolegët e tyre për këtë vepër u shpërblyen nga Ministria e Brendshme në 18 vjetorin e policisë së Kosovës me Medaljen për Shpëtim Jete që cilësohet si vlerësimi më i lartë për një polic kosovar.

Rreshteri Aliu ende e ka të qartë fotografinë e ngjarjes së 8 janarit të këtij viti.

Tregon se policët nuk i kishin pajisje e duhura për të intervenuar në këtë rast.

Ndërsa Bacaj që është ende i ri në profesionin e policit thotë se u ndje krenar në momentin e fitimit të kësaj medalje.Para 9 muajve gjashtë policë në Pejë rrezikuan jetën e tyre. Ata nxorën nga një ndërtesë të përfshirë nga zjarri numër të konsiderueshëm të qytetarëve. Për këtë vepër ata u nderuan edhe me medalje.

To Top