Lajme

Kush është politikani shqiptar që ka fshehur 70 milionë funta në Londër?


Publikuar më:


a-58-620x358

Sipas gazetarit investigues Artan Hoxha, gazetarë anglezë që kanë rënë në gjurmët e kompanie shqiptare të regjistruar në Londër, e cila është mbulesë e një politikani shumë të fuqishëm shqiptar.

Sipas tij, ai ka 51 tituj pronësie, me një vlerë prej 70 milionë paund, të cilat janë investuar në zonën A të Londrës.

“Këto prona janë në emrin e një shqiptari nga një rreth i veriut të Shqipërisë. E gjithë kjo pasuri sipas gazetarit Hoxha është vënë nëpërmjet bursës së arit në vitet 2002-2003, dhe anglezëve u rezulton se ky është ar i ardhur nga Shqipëria”, tha Hoxha në “Opinion”, duke zbuluar vetëm se emri i tij do të zbulohet së shpejti.

 

Comments
To Top