Ferizaj

“Kurs për Aktrim dhe Televizion” në Ferizaj


Publikuar më:


Të enjtën më 08/11/2018 në Ferizaj për herë të parë “Eureka Film & Production” do të hapë “Kursin profesional për Aktrim dhe Televizion” kursi do të mbahet në studion e Moda City, “Mentori Center” kati i 3, Ferizaj!
Konkursi është i hapur ende për moshat 6 – 18vjet!
“Eureka Film” tash e tre vjet mbanë Kursin e Aktrimit në Lipjan, ku është duke vazhduar me gjeneratën e 4 të nxënësve! Nxënësit në përdundim të çdo niveli do të çertefikohen me çertifikata nga kompania jonë!
Momentalisht nxënësit të cilët janë duke vijuar kursin e aktrimit, kanë realizuar disa filma të metrazhit të shkurër, reportazhe dokumentare për televizion, shfaqje teatrale dhe Film të metrazhit të gjatë profesional!
Stafi i “Kursit të Aktrimit” janë profesionist Aktor, Regjisor, Skenograf, Skenarist etj të cilët kanë të fituar shumë çmime nê Festivalet Ndërkombëtare të Fillmave!
Për info shtesë rreth Kursit të Aktrimit në Ferizaj kontakto;
Cel/ +38344377460
Email; art.aktrim@gmail.com
Instagram/ shkollaeaktrimit
FB/ shkolla për Aktrim & TV

To Top