Ferizaj

Kujdes kur bleni artikuj ushqimorë!


Publikuar më:


Edhe pse artikujt ushqimor kanë afatin e skadimit,ndodh që ata shpesh  të jenë të prishur para skadimit të afatit. E kjo ndodh zakonisht me artikujt të cilët janë të ambalazhuar ku është vështirë të shihet gjendja e artikullit brenda.

Në redaksinë e Ferizajpress nga një qytetar  kanë ardhur   disa foto të artikujve ushqimorë ku shihet se janë të prishur.

“Qytetarë të nderuar kështu po na urojnë festën e 28 NENTORIT ETC në Ferizaj. Shikoni çfarë ushqimi ne blejmë për fëmijët tan .Kjo faturë dhe këto jogurta për fëmijë mbrëmë me 27 nëntor janë shitur  në ETC”  shkruan ky qytetarë.

15227951_1109955555790410_708516911_n

Comments
To Top