Ferizaj

Kujdes, hajnat e mbathjeve në aksion (Video)


Publikuar më:


Hajana si duket nuk po zgjedhin se çka të vjedhin. Banorwt e shumw banesave kolektive po nakohen se shumw herw u janw vjedhur tw gjitha mbathjet ppara banesave.
Pwr kwtw njw qytetar nw rrugwn “Uran Tinova” ka dwrguar dy video ku shihet hajni duke hyrw nw kwtw ndwrtesw dhe del me çantn plotë.
“Na fiki tu na vjedh, ka marrë gjithçka që ka gjetë” ka shkruar ky banorë i kësaj ndërtese i cili ka dërguar në redaksi edhe videot nga kamerat e sigurisë në këtë ndërtesë. E në kamera shihet se e gjithë kjo po bëhet gjatë ditë, atër kur edhe ka plotë banorë që hynë e dalin.

To Top