Editorial

KU MBETI ETIKA MORALE E KËSHILLIT TË SIGURIMIT TË OKB!


Publikuar më:


Këshilli i Sigurimit të OKB, mbajti mbledhje urgjente pë vrasjen e Oliver Ivanoviqit, i akuzuar per krimet e bera ndaj shqiptarëve!.
Organi më i lartë i OKB-s organizon mbledhje për TAKSËN NDAJ MALLËRAVE SERBE, shpreh shqetesim dhe kërkon pezullimin e saj nga Qeveria e Kosovës.!
Këshilli i Sigurimit i OKB-s,nuk e sheh të arsyeshme të debatojë për
1. 20.000 femra shqiptae të të dhunuara,
2.13.500 shqiptarë të masakruar,
3.1600 shqiptarë të pagjetur,
4.200.000 shtëpi e banesa të shkatërruara,
5. Reperacionet e luftës,
6. Kërkim falje shqiptarëve për GJENOCIDIN e kryet ndaj tyre. 
Përherë të Parë në Historin e Luftërave ndodhe që pushtuesi për të fshehur krimin,kufomat e viktimave i bartën dhe i dërguan në Serbi,në Batajnicë,Petrovo Selo,Liqeni i Peruçacit dhe Rudnicë!.
Në gropën e hapur në Batanjicë janë hedhur 700 shqiptarë,në messin e tyre 75 fëmijë.
Qeveria serbe në vend të një Qendre Memoriale për 700 viktima,aty ngrehë një kishë.
Patriarku i Kishës Ortodokse Serbe ka dekorue pjestarët e njësisë elite ushtarakë dhe policore për kontributin siç thuhet në ngritjen e kishës në këtë pjesë të Batanjicës,afër këtij poligoni ushtarak. KISHA iu kushtua Stefan Deçanskit!.

Muhamet Shabani

To Top