Ferizaj

Kryqi Kuq në Ferizaj shpërndanë dhurata për nxënës


Publikuar më:


Dega e Kryqit te Kuq ne Ferizaj ne bashkepunim me shkollen “Jeronim De Rada” kane zhvilluar nje aksion te perbashket ne dhenien e dhuratave per nje pjese te femijeve te shoqates Sindrom Down si dhe te femijeve te familjeve me raste sociale.

Ky aksion eshte zhvilluar fal vullnetareve te Kryqit te Kuq ne kete shkolle, vullnetit te mire te prinderve, nxenesve dhe stafit te drejtorise se shkolles “Jeronim De Rada” . U tha se ne vazhdimesi do te kete edhe aktivitete te tjera qe do organizohen nga keto dy institucione.

To Top