Ferizaj

Kryetari i klubit Mustafë Grainca premton investime për stadiumin e KF Ferizaj


Publikuar më:


Kryetari i klubit KF Ferizaj, Mustafë Grainca   përmes një postimi në rrjetin social ka bërë të ditur se  pas sukseseve në klubin e futbollit  “Ferizaj” kanë filluar edhe investimet  në përmirësimin e kushteve për lojtarët.

Sipas Graincës  përmirësimet në kushte kanë filluar që nga zhveshtorja e klubit por ato do të vazhdojnë me qëllim  që lojtarët të ndihen më komond edhe brenda lokaleve të klubit.

Grainca ka shtuar se investimet do të shtrihen edhe në përmirësimin e infrastrukturës dhe kushteve për tifozerinë

“Krahas sukseseve që po shënon klubi ynë i zemrës, nga sot shënuam, fillimin e modernizimit të infrastrukturës për futbollistët tanë. Së shpejti do të kemi edhe investime tjera infrastrukturore, në funksion te përmirēsimit të kushteve për tifozerin tonë.Vazhdojmë” ka shkruar  Grainca.

To Top