Ferizaj

Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu mbështet fushatën “Bëhu Shpresë”, inicuar nga të rinjtë ferizajas


Publikuar më:


Në kuadër të kampanjës “Bëhu shpresë” udhëhequr nga të rinjtë, Eris Berisha dhe Laureta Sopa, i pari i Ferizajt, Agim Aliu i priti në takim, me ç’rast ofroi mbështetjen e plotë për këtë grup të rinjësh në nismën e tyre humanitare për familjet dhe personat në nevojë në Komunën e Ferizajt.

Si rrjedhojë e kësaj mbështetje, Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu ka autorizuar përkrahjen me qindra pako ushqimore për këtë nismë, që ditëve në vijim do të nis aksionin për të ndihmuar familjet në nevojë.

Nisma të tilla të dobishme për komunitetin, janë mbresëlënëse kur kihet parasysh se janë të rinjtë, bartësit e këtij vizioni për të ndihmuar më nevojtarët.

To Top