Ferizaj

Kryetari Aliu ngushëllon familjen Krasniqi nga Rahovica


Publikuar më:


Me pikëllim të thellë, morëm lajmin për ndarjen nga jeta të bashkëqytetarëve tanë që jetojnë në mërgim, dje në një aksident në autostradën federale 31, midis lokaliteteve Uhldingen-Mühlhofen dhe Meersburg, ku po ktheheshin nga pushimet në vendlindje për në Zvicër.

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu me këtë rast i shpreh ngushëllime familjes Krasniqi nga fshati Rahovicë e Ferizajt, miqve e të njohurve të të ndjerëve.

“Mbrëmë morëm lajmin e kobshëm për vd ekjen tra gjike të bashkëatdhetarëve tanë të familjes Krasniqi nga Rahovica e Ferizajt. Ata po bënin rrugën e kthimit nga vendlindja ku tra gjedia i mori jetën në moshë të re, prindit e familjarëve të kësaj familje. Në emër të qytetarëve të Ferizajt, i shpreh ngushëllime të sinqerta familjes Krasniqi, miqve e të njohurve të të ndjerëve” përfundon telegrami i ngushëllimit.

To Top