Ferizaj

Kryetari Aliu ka pritur komandantin e KFOR-it, kolonel Antonello Catalano


Publikuar më:


Paraditen e sotme, Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu ka pritur në takim Komandantin e Detashmentit të Përbashkët Rajonal-Jug Lindje të KFOR-it, kolonel Antonello Catalano me bashkëpunëtorë të tij.

Temë kryesore e këtij takimi ishte çështja e sigurisë në Komunën e Ferizajt, me ç’rast u diskutua për instancat aktuale të sigurisë dhe menaxhimin e situatave të ndryshme me të cilat mund të ballafaqohen institucionet lokale.

I pari i Ferizajt, Agim Aliu njoftoi kolonelin Catalano për gjendjen e sigurisë në Ferizaj si dhe hapat që janë ndërmarrë deri më tani nga qeverisja lokale në këtë drejtim. Ai theksoi se është duke u bërë një punë e jashtëzakonshme me të gjitha mekanizmat lokal dhe koordinimin me institucionet e sigurisë dhe drejtësisë që qytetarët e Ferizajt të kenë sigurinë e nevojshme për jetën, pronën dhe veprimtarinë e tyre.

Koloneli Antonello Catalano duke falënderuar për pritjen të parin e Ferizajt, Agim Aliu ka shprehur gatishmërinë e tij që të ndihmoj Ferizajn në çdo situatë në të cilën kapacitetet lokale janë të limituara për kapërcimin e saj.

To Top