Ferizaj

Kryetari Agim Aliu uron qytetarët për festën e Vitit të Ri


Publikuar më:


Të dashur bashkëqytetarë!

Akrepat e orës vrapojnë guximshëm drejt 2019-tës. Po ndahemi nga një vit sa i bukur po kaq sfidues. Ëndrrat dhe dëshirat e mbetura në gjysmë të vitit që po lëmë pas, uroj t’i realizoni në vitin që po hyjmë. Me sinqeritet të plotë e çiltërsi, unë dhe familja ime, ju përcjellim bekimet tona për Ju dhe familjen Tuaj që Viti i Ri të sjellë fillim të mbarë, shëndet pa shqetësime, dashuri, miqësi të sinqertë e buzëqeshje pafund!

Gëzuar Viti i Ri 2019!

To Top