Ferizaj

Kryetari Agim Aliu ngushëllon familjen e veteranit të Arsimit, Sadik Krasniqi


Publikuar më:


Ështa ndarë nga jeta vetarani i arsimit Sadik Krasniqi.


Me këtë rast, Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu përmes një telegram ngushëllimi, i ka shprehur ngushëllime familjes, kolegëve e të njohurve të të ndjerit.

Me pikëllim morëm lajmin për ndarja nga jeta të veteranit të arsimit, prindit shembullor dhe mësimdhënësit të dalluar, Sadik Krasniqi.

Me këtë rast, Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu përmes telegramit, i shpreh ngushëllime familjes, kolegëve e të njohurve të të ndjerit.

“Me pikëllim të madh mora lajmin për ndarjen nga jeta të mësimdhënësit të dalluar, veteranit të arsimit, prindit të përkushtuar e qytetarit shembullor, Sadik Krasniqi. Ngushëllime të sinqerta familjes Krasniqi, kolegëve, miqve e të njohurve të të ndjerit. U prehtë në paqe, shpirti i tij fisnik” mbyllet telegrami i ngushëllimit.

To Top