Ferizaj

Kryesuesja e Kuvendit të Ferizajt, Kristina Gashi-Bytyqi uron festën e Kurban Bajramit


Publikuar më:


Urime dhe me fat të gjithë shqiptarëve të besimit Islam festa e Kurban Bajramit!

Uroj që festa e Kurban Bajramit të sjellë harmoni, paqe, shëndet e dashuri në familjet e juaja, duke mos i harruar asnjëherë ata që kanë nevojë për më shumë përkrahje dhe kujdes nga ne të gjithë!

Edhe në këtë kohë të vështirë e sfiduese të pandemisë, komuna e Ferizajt bashkë me bizneset e shumë akterë të tjerë, si në çdo situatë deri më tani kanë treguar solidaritetin dhe mbështetjen për qytetarët në nevojë, duke kontribuar në mënyra të ndryshme për të lehtësuar këtë gjendje, të cilën dhashtë Zoti t’a kalojmë sa më shpejt e të festojmë bashkë me njëri tjetrin si përherë!

Me respekt,

Kristina Gashi Bytyçi

To Top