Lajme

Kryesia mblidhet nesër, vjeshta në Kuvend nuk nis me Demarkacionin


Publikuar më:


Kryesia e Kuvendit / Arkiv

Ndër, pikat për të cilat do të vendosë kryesia e Kuvendit dhe shefat e grupeve parlamentare, për t’i çuar në seancën e ardhshme janë Shqyrtimi i raportit vjetorë të ARKEP-it për vitin 2015 dhe Formimi i dy komisioneve ad-hoc, njëra për përzgjedhjen e një anëtari të Komisionit të Pavarur për Media, e tjetri për përzgjedhjen e dy anëtarëve të Bordit të RTK-së.

Në këtë mbledhje nuk është paraparë edhe çështja e Demarkacionit.

Ky është rendi i ditës:

  1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme,
  2. Përgatitjet për seancën plenare:

Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,

Koha për pyetje parlamentare,

Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,

Shqyrtimi i raportit vjetor të Autoritetit Rregullator të Komunikimeve Elektronike dhe Postare për vitin 2015,

Formimi i Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e një (1) anëtari të Komisionit të Pavarur për Media,

Formimi i Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e dy (2) anëtarëve të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës,

Propozimi i GP të AAK-së për zëvendësimin e anëtarëve në komisionet parlamentare.

  1. Shqyrtimi i propozimeve dhe kërkesave
Comments
To Top