Lajme

Kryesia e Kuvendit e nis mbledhjen me një minutë heshtje për viktimat e Francës


Publikuar më:


Kryesia e Kuvendit ka filluar mbledhjen duke u solidarizuar me familjet e viktimave në Francë.

Kryetarët e grupeve parlamentare do të diskutojnë dhe vendosin rreth kërkesës së grupit të deputetëve për organizimin e një debati profesional-shkencor mes Komisionit shtetëror për Demarkacion dhe grupit të njohësve profesionistë për diskutim dhe ballafaqim faktesh për çështjen e demarkacionit Kosovë-Mali i Zi.

Sipas një njoftimi nga Kuvendit i Kosovës, shqyrtimi kësaj kërkese është paraparë në pikën e tretë të rendit të ditës.

Pas mbledhjes është paralajmëruar se do të ketë konferencë për media.

Comments
To Top