Ferizaj

KRM “Pastërtia” së shpejti me objekt të ri, prioritet cilësia e shërbimeve për qytetarët


Publikuar më:


Kryetari I Ferizajt Agim Aliu  së bashku me drejtorin e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, Arben Halili dhe Kryeshefin e ri të Kompanisë Rajonale për Menaxhimin e Mbeturinave “Pastërtia”, Basri Syla, vizituan sot objektin e ri në ndërtim të kësaj kompanie.

Kryetari Aliu ka bërë të ditur se  ky object  do të përfondoj Brenda pak javësh.

“Bashkë me drejtorin e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, Arben Halili dhe Kryeshefin e ri të Kompanisë Rajonale për Menaxhimin e Mbeturinave “Pastërtia”, Basri Syla, vizituam sot objektin e ri në ndërtim të kësaj kompanie, që do të përfundoj brenda pak javësh, për ta zhvendosur gjithë ndërmarrjen nga qendra e qytetit në objektin e ri, që rrjedhimisht mundëson eliminimin e deponisë kundërmuese në objektin e tanishëm, si dhe natyrshëm, duke i përmbushur kushtet, kemi prioritet, rritjen e cilësisë së shërbimeve ndaj qytetarëve” ka shkruar  kryetari Aliu.

To Top